triatló_peus_atletes

Posa't a prova en el territori del triatló

Vols realitzar un test de triatló en un territori ideal per a la pràctica d’aquest esport? Doncs vine a Banyoles i gaudeix dels serveis que t’oferim: un tècnic de Kairós et rebrà quan arribis a les instal·lacions del Club Natació Banyoles (CNB); disposaràs d’un bòxer amb vigilància per la teva bicicleta i pel teu material mentre estiguis entrenant (entre 3 i 5 hores); podràs circular amb total llibertat per les instal·lacions perquè les transicions siguin còmodes; i podràs utilitzar lliurament els vestidors del CNB.

Volem facilitar la teva preparació perquè el teu esforç sigui de qualitat!

triatlo kairos icona natacio

NATACIÓ

L’Estany és un espai ideal per nadar perquè disposa d’un carril habilitat per a entrenaments d’una llargada de 500 metres que va del Club Natació Banyoles a l’Oficina de Turisme. Aquest carril forma part del projecte Vies Braves, però a diferència de la resta, és l’únic d’interior.

triatlo kairos icona bici

CICLISME 

Les nostres carreteres són poc transitades i de diferents desnivells, ideals per rodar. Per exemple, el circuit de Banyoles a Sant Miquel, que passa pel Collell i Mieres, i torna al punt inicial. El recorregut finalitza amb una volta a l’Estany. En total, uns 40 quilòmetres d’entrenament exigent per a les teves cames!

triatlo kairos icona correr

CURSA A PEU

Camins envoltats de natura per córrer i preparar-se degudament per competir. El circuit a peu és fer la volta a l’Estany, amb una distància plana de 6,5 quilòmetres ampliables fins als 10 quilòmetres si s’opta per afegir a l’entrenament el recorregut de la Draga. En tot cas, les condicions són immillorables.

1triatlonatacio
1triatlobici
1triatlocorrer

Codi: BTRIATLÓ01

Públic:  federats i triatletes

Número de persones: mínim 4, màxim 20

Activitat de temporadade maig a octubre

Horari: 9.00 hores

Punt de trobada: Club Natació Banyoles

Tarifa: 20 euros/persona

ENTRENA'T A BANYOLES
Apunta't i demana més informació:

El teu nom (obligatori)

Deixa'ns el teu email (obligatori)

Quan vols fer l'activitat?

Què ens vols preguntar?