banners_KAIROS
Perquè la vida són instants...

No hi ha res millor per oblidar les preocupacions de la vida quotidiana que passar bones estones gaudint intensament. Deixar-se dur, canviar el xip, perseguir la felicitat, recarregar piles… desconnectar.

A Kairós ens dediquem al turisme actiu i esportiu amb un objectiu principal: aconseguir que cada vegada que tu i els teus recordeu l’estada a Banyoles i al Pla de l’Estany se us dibuixi un gran somriure a la cara. Perquè la vida són instants, a Kairós us oferíem una selecció d’activitats esportives, de lleure i culturals farcides d’interès, emoció i aventura per gaudir amb parella, amb la família, amb els amics, sempre sota la supervisió de guies professionals.

Tu només t’has de preocupar de fer les maletes, de la resta ens n’ocupem nosaltres. Prepara’t perquè l’experiència no et deixarà indiferent. D’entrada, l’entorn natural, el paisatge, el clima, la riquesa monumental i cultural, la història, la gent, les tradicions i la gastronomia de la zona et sorprendran.

Tot allò que puguis imaginar, a Kairós ho fem realitat.

Escull KAIROS i gaudeix del teu temps a la teva manera
Què t'oferim?
  1. Diversió

  2. Professionalitat

  3. Diversitat

  4. Passió

  5. Confiança

Kairós Turisme Actiu i Esportiu
Localització estratègica

La ciutat de l’Estany s’ubica a 20 minuts de la Costa Brava i a 60 minuts dels Pirineus, i té a prop municipis molt turístics com ara Figueres, Girona o Olot.

Entorn i clima privilegiats

Banyoles gaudeix de temperatures suaus que permeten la pràctica d’activitats esportives a l’aire lliure durant tot l’any. El seu entorn natural és excepcional.

Equipaments d’alt nivell

Disposem d’instal·lacions esportives de qualitat, com les del Club Natació Banyoles, pavellons multi esportius o l’estació d’esquí de la Molina a 90 minuts.

A peu o amb bici a tot arreu

Els desplaçaments per Banyoles es poden fer a peu o amb bicicleta. D’aquesta manera, l’estada es converteix en la veritable protagonista.

Gran experiència i tradició

Banyoles compta amb una llarga tradició turística i d’organització d’esdeveniments esportius (rem, piragüisme, triatló, ciclisme, BTT).

Hospitalitat i serveis

La gent de Banyoles i la seva comarca fa anys que acull a turistes i esportistes, i això s’ha traduït en l’aflorament de tot tipus de serveis.